Skip to content

MicroSIM til halve prisen

by Finn Espen Gundersen on July 10th, 2012

Mange nye telefoner, som iPhone og Samsung Galaxy S3, krever et SIM-kort som er mindre enn vanlig. Et slikt mikrosim er bare et vanlig SIM-kort med overflødig plast klippet bort.

Når man står hos i butikken med den nye telefonen i hånda er man ganske ivrig på å komme i gang. Det vet Telehuset å benytte seg av. For jobben med å putte inn ditt gamle SIM i en litt spesiell hullmaskin, klemme hardt, og gi deg det samme SIM-kortet tilbake, tar de uten blygsel 199kr. For noen svært få sekunders jobb. For vilt til å være sant? Ta en tur innom et Telehus og spør.

Heldigvis finnes det andre alternativ. Både Clas Ohlson og Teknikkmagasinet selger det rette verktøyet for 99kr. Hos Clas Ohlson finner du det i hylle H20.

Gjør jobben for halve prisen

For en moderne husholdning med flere telefoner blir det fort litt penger spart. Ikke minst kan man med et slikt verktøy i hus ta nye telefoner, bestilt på nett, i bruk med en gang – og unngå hele turen til nærmeste teleforhandler. Hvor man kanskje hadde kjøpt noe annet mens man først var der. Tenk på det Telehuset.

 

 

From → Norwegian

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS